maandag 29 augustus 2011

Hoe Vermageren? Naar De Sportschool?

Is het nodig om naar de sportschool te gaan willen we gezond afslanken?

Hier een beknopte mening:

"Hoe kan je gezond aan de slag te gaan om te vermageren? Als je wilt vermageren is het belangrijk om wel goed te blijven eten, ook al is dat moeilijk voor veel mensen omdat ze dan denken dat ze veel aankomen. Sla dus geen maaltijden over, krijg je zin in iets lekkers of een tussendoortje? Neem dan een appel of een banaan, eet af en toe een rijstwafel. Drink zoveel mogelijk water en zo min mogelijk frisdrank en koffie.
Sportschool
Op je sportschool kan je een programma laten maken die voor jou geschikt is. Cardio, spinning en Zumba zijn allemaal gezonde en succesvolle activiteiten. Daarnaast kun je ook individueel werken aan je lichaam. Ga niet te vaak sporten, dat zal jou sportinstructeur ook adviseren. Je hebt rust nodig, zodat je lichaam weer kan herstellen van het sporten.
Resultaten zullen niet in een week te zien zijn. Het kost dus soms veel moeite om je er toe te zetten. Maar als je eenmaal bezig bent, weet je waar je het voor doet. Om slanker te worden! Dus volhouden en doorzetten dan lukt dat zeker."
Bron:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten